Casual gaming, fun for all!

Monthly events for miniature wargaming

Welkom bij LOTR Utrecht

De gaming club van Nederland waarbij het spelplezier bovenaan staat. Tijdens onze evenementen, met de grote spellen van Games Workshop als basis (Lord of the Rings/the Hobbit,Warhammer 40k, Warhammer Fantasy, Mordheim en Necromunda) aangevuld met Role Playing Games, Star Trek Attack Wing, Star Wars X-Wing en Infinity, genieten de deelnemers iedere maand van een of twee dagen lang gamen in een gezellige groep. Voor zowel beginners als ervaren spelers fantastische dagen om naar uit te kijken. En iedere maand weer een weekeind vol spelplezier.


Eens per maand organiseert deze club een tweetal aaneengesloten evenement dagen met afwisselende invulling. Er zijn zowel eendaagse als tweedaagse evenementen, en het is zeker niet verplicht beide dagen aanwezig te zijn.


Op deze site staat alle informatie die u nodig heeft over de verschillende evenementen en een forum om onze leden wat beter te leren kennen, ideeen te delen en vragen te stellen.


Tezamen met de leden van de club is iedereen welkom om mee te doen met de evenementen, daarnaast is het mogelijk om een demo te spelen in het geval u het spel nog niet kent, of een clubleger te lenen als uw eigen leger nog in opbouw is. En heeft u nog vragen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze organisatie contact@lotrutrecht.net


Hopelijk tot gauw!

Onze Visie:

Lotr Utrecht bied vijf spellen van de Games Workshop (Lord of the Rings, Warhammer 40k, Warhammer Fantasy, Necromunda en Mordheim) aan in clubverband waarbij de bevordering van het spelplezier van de deelnemers ten grondslag ligt. Ook RPG's (Role Playing Games) komen op de club aan bod.
Wij organiseren maandelijks meerdere evenementen om dit aan zoveel mogelijk mensen te bieden.

Onze unieke manier van werken biedt de deelnemers een ontspannen en prettige sfeer om hun hobby met anderen op een sportieve en vrijblijvende manier te kunnen delen.

Ook het stimuleren van initiatieven van de deelnemers om zelfstandig gerelateerde evenementen te organiseren (met eventuele medewerking en beschikbaar stellen van materiaal) is een belangrijk aspect van onze club. 


Onze Missie:

Om het spelplezier voor iedere speler zo groot mogelijk te maken willen wij aan een zo groot mogelijke groep de spellen zo goedkoop mogelijk aanbieden. Lotr Utrecht is een non-profit club en alle verdienste zijn om de kosten (zoals huur) te dekken en het vergroten van de hoeveelheid spelmateriaal, waaronder leenmateriaal voor introducés. Mede houdt dit in dat alle organisatorische medewerkers op een vrijwillige basis participeren binnen de club.


Ons Beleid:

Om toernooien te organiseren gebruiken we zalen en andere bruikbare ruimtes die we eventueel huren, in de buurt van goed bereikbare vervoersverbindingen.

De organisatie bestaat uit vrijwilligers met elke een eigen taak, in combinatie met het assisteren bij de taken van de anderen. Daarnaast zijn deze vrijwilligers ook deelnemers aan de evenementen (dingen niet mee in de punten) opdat ook zij deel kunnen nemen aan het spelplezier.

Voor het optimaal realiseren van het in de visie genoemde spelplezier is een zo groot mogelijk scala aan materiaal vereist variërend van basis platen tot scenery, deze worden bekostigd van de entree- en sponsorgelden.